Logo transzwart

Chef aan huis

Ik neem al uw zorgen uit handen

Private dining aan huis

Wil u graag gasten bij u thuis uitnodigen, maar heeft u geen zin om zelf te koken? Met Catering Limits haalt u uw eigen privéchef-kok in huis en wordt het heel eenvoudig om een culinaire avond te organiseren. Als kok aan huis neemt Catering Limits alle zorgen uit handen.

Logo lines
gezonde salade
Panna cotta met passievrucht kokoscrumble
Dessert 2

Home cooking, een restaurant bij u thuis

Uw auto kan in de garage blijven, er hoeft geen babysit geregeld te worden en de muziek en sfeer bepaalt u zelf. U stelt een menu samen uit onze suggesties; verder hoeft u aan niets te denken. Tal van voordelen dus!

Een uur voor aanvang kom ik bij u thuis aan. Ik dek de tafel en tref de nodige voorbereidingen in de keuken. Het servies, het bestek en de glazen breng ik zelf mee. Alle gerechten werk ik à la minute in uw keuken af. Na afloop neem ik de afwas mee en laat ik uw keuken netjes achter.

Verrassend eten uit uw eigen keuken

Ik gebruik uitsluitend verse producten – dagverse en pure ingrediënten die op een originele wijze bereid worden. Mijn gerechten zijn tot in de puntjes verzorgd, mooi om te zien, gezond en bovenal lekker. Alles wordt huisbereid; zakjes en pakjes gebruik ik niet. 

Met mij haalt u een professionele chef-kok in huis en laat u bij elke gelegenheid een onvergetelijke indruk na bij uw gasten. U houdt van eten en ik van koken: een win-winsituatie! Laat van u horen als het u wel wat lijkt om een privéchef in huis te halen.

Logo lines

Heerlijke catering nodig voor uw feest?

Plaats vandaag nog uw bestelling.