Logo transzwart

Catering aan huis

Communiefeesten, huwelijken & pensioenfeesten

Vier uw feest met catering aan huis

Zorgeloos van een feest met familie of vrienden genieten? Dan staat Catering Limits uit Antwerpen graag tot uw dienst. Ik neem al uw zorgen uit handen en neem zowel de voorbereidingen als het koken op mij. Zo heeft u zelf voldoende tijd om met uw gasten door te brengen. Uiteraard laat ik uw keuken en/of buitenruimte na afloop netjes achter.

Catering op uiteenlopende feesten

Bekijk hieronder welke privé-evenementen ik zoal verzorg:

Logo lines

Naast catering voor evenementen kan u mij contacteren voor traditionele catering en een traiteurservice. Zo lever ik onder andere ontbijtmanden, bereid ik uiteenlopende afhaalgerechten en stel ik verfijnde traiteurschotels samen. Ideaal om in alle rust te tafelen tijdens de feestdagen!

Panna cotta met passievrucht kokoscrumble
Dessert 2
gezonde salade

Heerlijke catering nodig voor uw feest?

Plaats vandaag nog uw bestelling.